söndag 13 januari 2013

Chokladkaka!!

Ingredienser:

100 g smör
3 dl mjöl
2 dl socker
2 st ägg
1dl mjölk
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
90 g mörk choklad
Frosting:
2 dl florsocker
1-2 msk vatten
5-6 droppar citronsaft
karamellfärg

Gör så här:
Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Rör smör och socker poröst, smält chokladen. Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Tillsätt ett ägg i taget, blanda sedan ner mjölet blandat med vaniljsockret och bakpulvret. Till sist så blandar du ner mjölk och chokladen.
Häll i smeten i formen och grädda mitt i ugnen i 50 min.
Frosting:
Blanda bara ihop alla ingredienser om den är för lös så häll i mer florsocker, om den är för tjock så blanda lite mera vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar